Той е подкрепен от кандидатите за кмет Кръстьо Пеев и Георги

...
Той е подкрепен от кандидатите за кмет Кръстьо Пеев и Георги
Коментари Харесай

Неспираща подкрепа за Иван Дашев, вижте защо други кандидати и партии го припознават за новия кмет на Несебър


Той е подсилен от кандидатите за кмет Кръстьо Пеев и Георги Манолов, които събраха стабилен избор от съгражданите си предходната неделя

Изключителна поддръжка получава претендентът за кмет на Община Несебър Иван Дашев, който на 5 ноември може да бъде подсилен с номер 5 в интегралната бюлетина.

Миналата неделя 60% от гласувалите поддържаха претенденти разнообразни от сегашния кмет, който желае да ръководи общината за пети следващ мандат.

Кандидати за кметове от първи тур на локалните избори, партийни и цивилен организации се сплотиха към кардинална поддръжка за транспарантно и качествено ръководство на морската община. Всички те се опълчват на подмолни изборни сделки и излязоха с лицата и имената си в поддръжка на Иван Дашев.

С безапелационни позиции са претендентите за кмет Кръстьо Пеев и Георги Манолов, които събраха солидна поддръжка от съгражданите си предходната неделя.

„ Вярвам, че след години на разделяне обществото ни от ден на ден осъзнава потребността от единство. Процесът няма да е елементарен, ще срещне съпротивата на сили, които се хранят от разделянето, само че, уверен съм, че мъдростта ще победи, тъй като изгодата от това ще е за всички нас – жителите на община Несебър. Ние намерено заставаме зад кандидатурата за кмет на Иван Дашев “, споделя Георги Манолов от ССД-Несебър.

„ Въпреки купения и корпоративен избор, макар хилядите регистрирани изборни гласове, въпреки всичко 7500 от нас гласоподаваха за смяна “, написа Кръстьо Пеев , който потвърди, че има сериозна поддръжка в Несебър. Заедно с неговия екип от Обществен съвет Несебър оповестиха, че застават зад кандидатурата на Иван Дашев.

„ В неделя ще поддържа Иван Дашев за кмет на Община Несебър, от който по-голяма част от нашите съграждани чакат девиза " Хоризонт за Несебър " да се превъплати в доста работа, осъществени планове и грижа за индивида!!! “, написа в обществените мрежи Атанас Терзиев , който беше част от екипа на претендента за кмет Румен Кулев.

„ Съгласно кардиналното ни решение ние оставаме поредни и изрично поддържаме претендента, който получи солидна гражданска поддръжка и отива на балотаж против сегашния кмет. Само дружно и обединени можем да победим!Съединението прави силата! В неделя излезте и гласувайте с номер 5 в бюлетината “, прикани общинският координатор на ГЕРБ – Несебър Стоян Пирев .

„ Ние от Политическа партия Продължаваме промяната нямаме никакви подозрения, че е време Промяната да настъпи и в Община Несебър! Хората демонстрираха, че не се опасяват да изискат по-качествен живот в родните си места. Искат да върнат заслужената лидерска позиция на общината в туризма. Време е жителите на Несебър да имат достъп до качествено опазване на здравето и грижа за най-уязвимите, възрастни поданици. Искат Промяна! Затова всички погледи през днешния ден са към Иван Дашев, който тази неделя отива на балотаж, с цел да пребори застоя и стаутквото “, споделят общинските представители на Продължаваме промяната Константин Иванов и Ивайло Ляхович

„ Съюз на демократичните сили постоянно е стояла зад сполучливи и разрастващи се хора като Иван Дашев “, пишат в своя публична позиция от Националния изпълнителен съвет на Съюз на демократичните сили .

„ Ние от Национална движение „Симеон Втори", ще подкрепим претендента за кмет Иван Дашев. Смятаме, че, ще се отрази позитивно за политическия живот на общината, смяна след едноличие в четири поредни мандата. Призоваваме всички наши последователи и жители да гласоподават за смяна “, разгласи Тодор Цветков от Национална движение „Симеон Втори" - Несебър .

 

Подкрепата за Иван Дашев не стопира през целия ден. Той и неговия екип благодарят на всички за градивната и безкористна поддръжка, тъй като задачата е Хоризонт за Несебър!

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР